«`Ακυρο» στα SUV και στα ηλεκτρικά από την Bugatti

«`Ακυρο» στα SUV και στα ηλεκτρικά από την Bugatti

1.509 Επισκέψεις στο άρθρο (8/9/2022)

Άκυρο στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα αλλά και στα SUV τουλάχιστον για τα επόμενα 10 χρόνια «έριξε» η Bugatti!

Η Bugatti έχει άλλη άποψη

Κόντρα στο ρεύμα που θέλει όλες τις εταιρείες να «τρέχουν» για να παρουσιάσουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα αλλά και SUV πηγαίνει η Bugatti. Οι Bentley, Aston Martin και Rolls-Royce, είναι μόνο μερικές από τις κορυφαίες μάρκες που έχουν ανέβει στο άρμα των SUV τα τελευταία χρόνια, όμως όπως αποδείχτηκε η Bugatti έχει άλλη άποψη!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ούτε SUV, ούτε ηλεκτρικό για τα επόμενα 10 χρόνια

Με δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Mate Rimac αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό Autobmobilwoche ότι ένα SUV Bugatti δεν αποτελεί μέρος του 10ετούς σχεδίου. Το ίδιο μάλιστα ισχύει και για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ανεξάρτητα από τον τύπο του αμαξώματος.

Στρέφει την προσοχή της στα υβριδικά

Παρόλα αυτά οι ολοένα και πιο αυστηροί κανονισμοί εκπομπών ρύπων θα επηρεάσουν ακόμη και τις ελίτ μάρκες και η Bugatti δε θα αποτελέσει εξαίρεση. Αυτός είναι και ο λόγος που ο διάδοχος της Chiron δεν θα έχει άλλο τρόπο παρά να υιοθετήσει ένα υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης. Μιλώντας για αυτό ο Mate Rimac είπε ότι το αυτοκίνητο θα είναι «βαριά ηλεκτρισμένο, αλλά εξοπλισμένο με έναν πολύ ελκυστικό κινητήρα εσωτερικής καύσης», χωρίς όμως να γίνει περισσότερο αποκαλυπτικός.

Συνέχεια του άρθρου >>>
POIA VREDESTEIN AGORAZO
OPEL